torstai 8. syyskuuta 2011

Uudet sukat puikoilla ja "näyteikkuna ostoksia"


Tälläiset sukat pyrkivät nyt puikoille, vasemman puolinen sukka on nimeltään Kerttu. ( Palaan asiaan tarkemmin sukkkien valmistuttua) ja oikealla puolella on Aina yhteen sopivat pitsisukat.


Tässä vielä lähikuvat neulemalleista. Lankoina taas hyvin pitkään marinoituneet langat, 7 Veikkaa ja Nallea.

Olen pitkään haaveillut taas muutamasta uudesta matosta, matot tulisivat meille keittiöön ja eteiseen. Eteisen vanhat matot siirtyisivät sitten tuohon kuistille. Tänään sitten katselin tuolt NetAnttilasta mattovaihtoehtoja , ja kyllähän sieltä pari mieluisaa mattoa ehkä löytyikin.


Eli ihan perus bukleematot, eteiseen nuo turkoosit ( 2 kpl)  ja keittiöön vihreää ( 2 kpl). Mutta toisaalta kun ovat vierekkäin matot voisivat olla samankin väriset, en tiedä... Pitää miettiä. Niin ja haaveilen uusista jumppavaatteistakin


5 kommenttia:

 1. Kiva väri sukissa ja kuvio on hauska, itse vasta olen oppinut neulomaan sukat joten nuo kuviot saavat vielä odottaa siihen kun tuo sukan teko menee vähän helpommin :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos molemille kommenteista. On tuossa muutma virhe, mutta kun pmaan käyttöön sukat tulee niin eiköhän se vältä, näkee, että on harjoituskappale. =)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanan väriset neuleet sulla tekeillä. ♥
  Oikein mukavaa perjantiata!

  VastaaPoista