lauantai 3. syyskuuta 2011

Sukkasato alkaa " kypsymään"

Eilen pääsin aloittmaan sukkasadon kartuttamisen. Puikoillani roikkui luvattoman pitkään nuo miehen siskon pojan sukat. Hänelle tein junasukat, Sukkiin liitty mielestäni koskettava tarina, joka löytyy tuolta ohjeesta.


Lankana Novita Nallea, puikot nNovitan 2,5 mm

Tässäpä sitten ne työt joilla olen aloittanut tuon sukkasadon kartuttamisen.


Vihreästä on tulossa Iitalle säärystimet, ja kun tyttö ei nyt ole kotona en saa mittailtua kuinka pitkästi neulon, joutuvat odottamaan huomiseen.

Toisena neuleena aloitin itselleni tuollaiset lyhytvartiset sukat, jotka on vaikka helppo laittaa kotiin tullessa jalkaan.
Säärystimien lanka jotin vanhaa kaapin perukoilta, muistaakseni Novitan 7 Veikkaa. Mun sukissa on myös vanhoja lankoja, Novitan Nallea molemmat. Tuo vaaleanpuna-harmaa-valkoinen on aikoinaan hankittu villatakkilangaksi, nyt sitten purin takakappaleen ( villatakki ei koskaaan valmistunut  ) Ja tuo tumman punainen on varmaan joku sellainen voi kun kivanväristälankaa ostos.

Eilinen päiväkään ei mennyt ilman uusia Me&i vaatteita... Päärynätunika 134/140


Raitacollarit 134/140


Mörkö-örkkipaita ( muista nimeä) 122/128, tuunaukseen, toinen hihan suu rikki, tahroja.

Mun painonhallinta projekti on edennyt loistavasti, kiloja on lähyenyt se minkä asetin tavoitteeksi kolmen viikon aikana, uskon painon putoavan vielä jonkin verran reilun viikon aikana.
Liikuntakin on alkanut maistumaan, eilen ja tänään punttiksella.

Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti