tiistai 23. elokuuta 2011

Toinen päivä

Tänään parempi päivä syömisen suhteen. Aamupalalla kaurapuuroa, mansikkakeittoa (Valion sokeritonta mehukeittoa) ja raejuustoa.a
Lounaaksi tonnikalasalaattia, jossa siis tonnikalaa, tomaattia, kurkkua, jäävuorisalaattia ja raejuustoa.

Aamupalan ja luonaan väli venähti vähän liian pitksäksi... Ja nyt edelleen meinaa olla nälkä vai onko se sittenkin vain mielitekoa?

4 kommenttia:

 1. Täällä kanssa tänä aamuna aloitettiin operaatio painonpudotus ja samat on tuntemukset,puuroa aamulla ja lounaaksi samantyyppistä salaattia,hirveä nälkä,oikein kurina kuuluu=D Toivottavasti tähän tottuu pian,ettei ihan kärvistelyksi mene,mulla varmaan kyllä ilta pahinta aikaa,kun olen tottunut herkkuja mussuttamaan telkkua katsoessa ja lukiessa...Sillä mussutuksella ne mun kilot kyllä on kertyneetkin;)Tsemppiä sinulle,hengessä olen mukana!

  VastaaPoista
 2. Uuuuh. Painoa pitäisi pudottaa täälläkin-se ikuisuusprojekti! :(
  Kovasti toivotan tsemppiä sinulle, jospa itsekin saisin itseäni joskus niskasta kiinni....

  Minäkin olen ollut sairaslomalla jo kohta puoli vuotta, ja liikkuminen on vaivan vuoksi myös jäänyt vähiin. Ja sen huomaa ;)

  VastaaPoista
 3. Kirsi: Samoin sinulle stemppiä! Itse olen siinä onnellisessa asemassa, että ystäväni aloitti myös laidutusta.

  Lumppumaakari: Kiitos kannustuksesta!

  Henna: Minulla alkoi maaliskuussa 2010 uusi työ ja paino alkoi pudota työn ansiosta ja aloin hieman kiinnittää huomiota syömisiini ja painoni tippui 3 viikon aikana 6 kiloa. Sitten kaaduin, loukkasin polveni ja siihen loppui painon pudotus siltä erää... Ja pudotetut 6 kiloa tullut takaisin korkojen kera.

  VastaaPoista