keskiviikko 31. elokuuta 2011

Postipoika toi


Olen nyt innostunut noista Me&I vaatteista, olenkin niitä ostellut sitten eräältä nettikirppikseltä viimeaikoina ika monta. Ja tänään postipoika toikin sitten neljä uutta vaatetta, hämmästyksekseni kahdesta kuoresta ilmeistyi kaksi samanlaista vaatetta... Olivat kuitenkin erikokoiset, mutta laitoin heti kuitenkin tuon toisen myyntiin. Vaikka pidänkin tuosta Me&I:n medaljonkikuosista niin ei nyt kuitenkaan tarvise olla kahta identtistä tuotetta.

Eli meille tuli kaksi medaljonki tunikaa / singolaa, tsi pipo.
Tunikoiden koot 134/140 ja 146/152.
Pipon koko on sellainen meille aika passeli.


Ja tässä Iitalla sovituksessa yogapantsit, näiden koko on 122/ 128, menee ehkä vielä jonkin aikaa.


Viime yönä sain valmiiksi kälyn vauvalle menevän sukan, toinenkin on jo tulossa. Tosin en ehdi niitä ehkä huomenna viedä kuitenkaan heille.

Joku onkin varmaan jo huomammut tuon Suuren Villishaasteen, ajattelin tehdä parit villikset tuohon haasteeseen, Meillä ei ole juurikaan kestoiltu, vaikka esikoisen aikaan kestovaipat alkoivat tulemaan, ja ajatuksena oli kyllä kestoilla. Äitini teki muutamat villikset ja oli meillä joitakin kestovaippoja.

EDIT:
Iita sai taas anopilta muistamisia

MUISTOJA- laatikko jossa tuollaiset kiva lokerot. Yhteen lokeroon pääsi jo taalaimaan hevonen joka on Iita kesälomareissulta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti