torstai 25. elokuuta 2011

KirppistelyäSamaisen ystävän kanssa tuli käytyä taas kirppistelemässä tuolla naapuri kaupungissa taas Mukavaa kun on ystävä jonka kanssa pääsee kirppistelemään ja samalla tulee parannettua maailmaa.  Meille ei kylläkään tuolta kirppikseltä tällä kertaa löynyt juuri mitään, harmi sinäänsä. Iitalle ostin boleron, ( pyykissä ja kuva jäi ottamatta ), sitten löysin mun Tupperin mitta-mariin kannen ja täytevanua pienen pussukan. Nämä maksoivat yhteensä 2 €. Kierrätyskeskuksesta löytyivät nämä.

Sitten yhdeltä toiselta kirpparilta löytyi Little People ( Pikkuväkeä) sarjan paloauton hintaa 3€. Tästäkään ei ole kuvaan kun unohdin tuon paloauton ystäväni autoon. Mä olen nyt ostellut kirppareilta tuota Pikkuväkeä ihan sillä kun meillä käy kuitenkin jonkin verran pikkuväkeä kylässä ja ovat kuitenkin sellasia leluja jotka innostava lapsia leikkimään. Ja Iita on varsin ihastunut tuohon sarjaan.

( kuva lainattu )

Tässäpä nyt paloauton kuvat, jotka Iita otti 

Ja koska nyt Go Fat Go haasteen aikana ateria väli ei saa olla liian pitkä meillä oli molemmilla mukana Profx proteiinipatukat ja vesipullot.
Ei tuota patukkaa nyt hyväksi voi kehua, mutta yllättävän hyvin se piti kuitenkin nälän poissa.

( kuva lainattu terveyskaupat.fi)

Eikös kuulosta hyvälle, toffeenmakuinen proteiinipatukaa maitosuklaanmakuisella kuorrutteella.
  Tosi herkua?

Huh, huh kyllähän tuota silloin tällöin tuolla välipalan korvaa mutta reissun päällä ja harvoin kuitenkin.


Aamulla ennen kirppiskierrokselle lähtöä tein pari uutta kiillotuskukka, ovat ihanan nopeat tehdä! Kotiin tultua olen yrittänyt   aloittaa vauvan villasukkia ja joutunut jo kaksi kertaa purkamaan, kun ei vaan tahdo onnistua...
Ja sukkien pitäisi olla lauantaina valmiit... Saas nähdä kuinka käy.

Edit: Facebookissa on montakin eri nettikirppistä, ja niitä on tullut tutkailtua niin ostajana kuin myyjänäkin.  Nettikirppistelyn löytöjä:

Me&i isokukka tunika / mekko


Me&i pipo

( pieni meille... joten kiertoon menee)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti