keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Kirppistelyä laihoin tuloksin


Tänään taas suuntasimme ystäväni kanssa kirppistelemään naapurikaupunkiin, tosi muutakin asiaa siellä oli. Mutta ei tuolla kummoisia hankintoja tullut tehtyä.
Tänään kirppikseltä löytyi vaan nitä muistoihin laitettavia vauva vaatteita. Kierrätyskeskuksesta löytyi pussilakana vuoden  1992 (1994, muistin väärin) äitiyspakkauksesta, hattu 2002 pakkauksesta ja tuo vanupuku. Näm maksoivat 2 euroa. Tuo vuoden 2002 haalari loosikirpparilta ja hinta oli euron. Lapussa luki tosin 5 €, mutta pöydän vuokraaja oli pöytää tyhjentämässä juuri ja kysyi sitten mitä siitä tarjoaisin. Kun en osannut sanoa mitään hintaa hän ilmoitti sen hinnaksi 1€. Sillä "raaskin" ostaa puvun. Pöydässä oli lukuisia muitakin pakkauksen pukuja, mutta ei kuitenkaan muuta meidän lapsilla ollutta, enkää kuitenkaan viitsinyt ostaa muita.

Ystäväni kanssa puhuimme sitten kotimatkalla tuosta loosikirpparista jaa totesimme sen hiljentyneen kovin, Kirppis on aloittanut toimintansa noin vuosi sitten ja silloin siellä käydessä oli usein muitakin ostoksilla, tänään ostoksilla ei ollut meidän lisäksi muita. Ja tietysti tuo mies joka tyhjensi tuota omaa pöytäänsä.

4 kommenttia:

 1. Onnea taas äippäpakkauslöydöistä :)

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä on kyllä ärsyttävää, kun aina kun on rahaa, niin kirpparilta ei löydy mitään. Ja kun ei olis rahaa yhtään, niin löytyis vaiks mitä:)

  Minkä ikäiset sun muut lapset on, kun tuossa profiilissa lukee että lapsia 7-19v?:) Tuli vain mieleen, kun et kauheesti ole muista puhunutkaan kuin ilmeisesti kuopuksesta :)

  VastaaPoista
 3. Juu, mun muut lapset on 7v ( täyttää vielä tänä vuonna 8v) sitten 9v, 15v täyttävä, 17 v ja sitten tuo 19 v. Eniten tulee kerrottua tuosta kuopuksesta tosiaan, on se äitin vauva.

  VastaaPoista