torstai 27. lokakuuta 2011

Uusi puku toppapukukokoelmaani

Kerroin tuossa joku aika sitten päättäneeni taas kerran kerätä lapsille heidän pakkausten toppapuvut ja makuupussit. Ja pussilakanat kuuluvat myös tähän keräilyyni.
Tänään kävin piiiitkästä aikaa tuossa meidän kylän SPR:n kirppiksellä ja sieltähän sitä sitten löytyi yksi puku joka on ollut omilla lapsillani pakkauksissa.


Hintaa puvulla oli 2€.
Tämä puku on ollut mun toisella lapsella. Arvaatteko harmittiko kun tytöllä oli tälläinen toppapuku??? No, harmittihan se ihan valtavasti, tytöllä oli sitten tässä asusteena vaaleanpunainen Kivat-hattu.
Pitäisi vaan osata olla kiitollinen kun jokainen odottava äiti tälläisen pakkauksen saa. 
Tästä vuoden 1994 pakkauksesta mulla onkin jo makuupussi olemassa, tosin aika huono sellainen, eli jos vaan törmään jossain parempaan niin saa meiltä ilman muuta kodin.


Ja nykypäivään.
Ostin Iitalle kirppikseltä myös tälläisen kevyttoppatakin. Alkaa aamut olemaan kuitenkin aika viileitä jo, enkä kuitenkaan halua antaa vielä paksumpaa toppatakkia käyttöön.
Tämä maksoi 4€

1 kommentti:

  1. Mäkin olen säästänyt makuupussit lapsille. Tai no, esikoisen pussin aikoinaan laitoin eteenpäin, mutta haalin hänelle kirppikseltä vastaavan pussin tilalle :)

    VastaaPoista