lauantai 15. lokakuuta 2011

MLL:N kirppistelyä naapurikaupungissaNaapurikaupungissa oli tosiaan kirppis tänään ja sinnehän sitä oli suunnattava, koska eihän sitä tiedä mitä sitä kirppikseltä löytyy...
Ensin tuntui etten löydä yhtään mitään, mutta löytyihän sitä sitten kuitenkin jotain ostettavaa.


Little Pet Shop 1,50€Little People Seeprat 0,50€


Little People eläuinvauvat 1,50€
Ensin ajattelin etten ostaisi näitä, mutta kun näin hinnat niin olihan ne ostettava pois kun olivat niin edullisesti kaupan.


Ja Novitan Puro lankaa kerä 1€
Saahan tästä jotain tehtyä. Samalla myyjällä olisi ollut vaikka minkä näköistä lankaa kaupan, mutten oikein malttanut penkoa ja paljon siinä oli sellaista ei niin minun oloista lankaa.

Ja kun kerta naapurikaupnkiin asti lähdettiin niin pitihän sitä sitten tehdä loossikirppiksilläkin kierrosta, mutta kovin oli hiljaista loossikirppiksellä ( tosin vain yhdellä käytiin, toki pienessä kaupungissa livekirppis syö asiakkaita loossikirppikseltä)
Tiimarissakin käytiin, ostin sieltä itselle kaksipuolesita tarraa hintaan 0,40 € / pkt joita ostin sitten kaikki neljä pakettia jotka sieltä löysin.
Tiimarista tehtiin myös hankintoja mahdollisia tapahtumia varten, mutta emme osanneet päättää mikä menee luokalle ja mikä voimisteluseuralle. Kummasti muuten seuran hallituksessa ja luokanvanhempaintoimikunnassa on vaan ne samat naamat järjestämässä toimintaa, osaisipa jakautua kahteen niin auttaisi kummasti noissa tapahtumissa....

1 kommentti: