keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Junasukka aikuiselle


Työn alla tällä hetkellä junasukat aikuiselle.
Yksi tuttuni tilasi nämä viime viikolla kun näki mun neulovan pieniä junasukkia.
Ei taida ihan tälle päivälle valmistua tuo toinen sukka.

Viime viikolla en saanut tehtyä kuin yhdet junasukat ( joista ei oo muuten tällä hetkellä edes kuvia ) ja kesken on yhdet minisukat.
Alkuviikon oli sellainen olo, että saattaisi tulla kipeäksi, nukuin aamupäivisin kun ei vaan jaksanut olla hereillä.
Loppu viikkosta olikin sitten vanhempaintoimikunnan puolesta tekemistä kun täällä pidetyn perhepäivän vaati hieman järjestelyjä. Ja lasten laatikonsalaisuus laatikot vaativat hieman askartelua kun ensimmäinen toteutus ei toiminutkaan.  ( Tosi harmillista kun en tajunnut näitä kuvata. )

Perhepäivä tapahtumassa paikalliset yhdistykset ja seurat ovat voinneet esitellä toimintaansa ja suorittaa varainhankintaa. Ja kun pienen kunnan pari urheiluseuraa jättäytyy leikistä pois, aktiivinen vanhempaintoimikunta hyppää kehään. 
Tapahtumassa ainakin meidän kunnassa oli mukana MLL ( puffetti, kasvomaalaus, kynsistudio), 4H ( kädentaidot), hevosystävät ( ratsastus), palokunta ( paloauto, pikkupaloauto ja hätäpuhelu harjoitusta), autokoulu ( pyörätaito rata),  Kisa-Veikot ( temppurata ) , tuo vanhempaintoimikunta ( makkaranmyynti, laatikonsalaisuus ja pihaleikit) ja teatteriryhmä lyhyellä Punahilkka näytelmällään. Niin ja tietysti Pulmahanke oli mukana pulmineen, pulmista lisää täällä.
Myös kahdessa naapurikunnassa on järjestetty vastaavat tapahtumat ja onnekkaana olen päässyt osallistumaan noihin muihin tapahtumiin. Kiitos ystäväni joka on ollut osa järjestävää tahoa. On nähnyt vähän kuinka eri paikkakunnilla toimitaan ja kuinka tapahtuma kerää paikalle ihmisiä. Mitenkään muiden kuntien järjstelyjä vähättelemättä on todettava, että omassa kunnassa tuo tapahtuma oli kaikkien onnistunein, toki tämä meidän kunta on näistä kolmesta pienestä kunnasta suurin kunta.
Harmikseni minulla ei ole kuvia tuolta tapahtumasta koska omassa tapahtumassa aikani meni makkaran myynnissä ja laatikon salaisuutta ratkoessa. Omaa tapahtumaa en ehtinyt juurikaan katsella, temppuradan olin nähnyt kun sitä olin kokoamassa

Edit: Tässä kuva Iitan kynsistä ( tosin jo vähän "kulahtaneet" ) jotka siis tuolla naapuri kunnassa perhepäivässä hänelle tehtiin.

Osasta on rapsutellut nuo korsteet pois, vaikka laitoin kotona päälle vielä kirkkaan lakan.

3 kommenttia:

  1. Toiveena oli musta, sanoin heti että mustaa en kyllä tee koska on niin hankala neuloa. Sitten sanoi tu tilajaa että olkoot vaikka 13 väriä,siitä se ajatus sitten lähti. Vaikkei ihan 13 väriä oo.

    VastaaPoista