torstai 13. lokakuuta 2011

Pyykkkikone rikki

Ja pyykkikori täyttäkin täydempi.
Iita lähtee huomenna mummolaan syyslomalle joten aamulla oli ohjelmassa nyrkkipyykkiä.
Täytyy tässä nyt soittaa kodinkonehuoltoon ja kysyä onko tuolle koneelle enään järkeä tehdä mitään, vai ostanko uuden koneen. Ihan kun näin joulun alla ei olisi muutakin rahanmenoa tiedossa.
Kone on ollut mulla vähän reilun neljä vuotta ja kaksi kertaa sitä on pitäny huoltomiehen käydä katsomassa.
Nyt tuo kone ei linkoa ja jättää veden sisään.

Ja tässä hieman tunnelma kuvaa meidän saunasta.

Tuon verran nyt pesin pyykkiä käsin. Täytyy toivoa että kuivuu huomiseen, sauna on lämpiämässä ihan vaan pyykkejä varten nyt ja huomenna sitten silitystä ohjelmassa.Toivottavasti mummo pesee Iitukan vaatteet ennen kuin tyttö tulee kotiin.

Niin, että ei muuta kuin pyykkikoneostoksille tästä.
( tai otan eka puhelun sille kodinkonekorjaajalle )
Tosin mulle saa suositella edullista pyykinpesukonetta jos joku sellaisen tietää. Niin saisi kestää pidempään kuin 4 vuotta...


Edit: Soittelin aamupäivällä kodinkonekorjaajalle joka oli sitä mieltä että kone kannattaisi ehkä vielä korjata, mutta tulisi kuitenkin maksamaan reilun 200€, Primassa olisi ainakin nyt tarjouksessa Rosenlewin kone 299,- tarjouksessa mutta kun en tiedä onko tuokaan hyvä kone????

Todella turhauttavaa tämä pähkäily pyykkikoneen suhteen...


4 kommenttia:

 1. Ihan kamalaa kun pyykkikone hajoaa. Meillä viimeksi kun hajos niin oli vielä oksennustauti puolella porukasta, oi sitä pyykin määrää :D
  Älä ainakaan osta Whirlpoolia tai Candya, ei kestä kuin pari-kolme vuotta (tosin me ollaan aika heavyusereita, viikossa pestään 10-15 koneellista).

  VastaaPoista
 2. *Enkä UPOa osta...

  Meillä tulee pyykkiä kohtuu vähän.

  VastaaPoista
 3. Tosi harmillista! Toivottavasti löydät hyvän koneen!

  VastaaPoista
 4. Voi ei... Me ostettiin kesällä 299 eurolla Expertistä tällainen kone: http://kotiaitinanapapiirilla.blogspot.com/2011/06/pyykinpesua.html ja on toiminut moitteettomasti! Mitä nyt siis pari viikkoa sitten mulla oli mennyt puolikas kynä sinne väliin, mutta ei onneks rikkoutunut. Otettiin vakuutuskin viidelle vuodelle.

  Kynäepisodista huolimatta voin kyllä suositella tuota meidän konetta:) Oma vikahan se oli, kun en rumpua tarkistanut ennen pyykkien lataamista :D

  VastaaPoista