tiistai 25. lokakuuta 2011

Melkein kuin musiikkia korville...

ja helpotusta arkeen, pyykkikone toimii sittenkin! Poistopumpussa oli jotain epämääräistä ja kone sai ainakin hetken lisäaikaa. Oloni on aikalailla helpottunut. Nyt jo toinen koneellinen pyykkiä tälle päivälle pyörimässä ja pyykkikori tursuaa vieläkin yli. Jatketaan kuitenkin vasta huomenna pesua - kuivaustila loppuu muuten.


Koneessa pyörimässä se pyykki joka silloin jokin aika sitten jäi viimeiseksi koneelliseksi.


Ja kerta pyykistä on puhe niin tässäpä sitten samalla voin esitellä pesuaineet joita käytän pyykinpesussa tällä hetkellä.


Tahroihin tosiaan Vanishia. Ja kyllä tämä aine toimii.


Varsinaisena pyykinpesuaineena OMOa, taitaa olla nyt 3.s tälläinen hanapakkaus joka meillä on käytössä ja täytyy sanoa että tykkään kyllä tästä pakkausmuodosta.
Onkos se 5. luokkalaiset jotka myyvät nyt pesuaineita ja ihan jo kannatuksen takia ostan ja myös siksi, ettei mun tarvise raahata vähän väliä pyykinpesuainetta kantaen kaupasta.Huuhteluaineena toimii etikka. En pidä niistä huuhteluaineiden tuoksuista, mutta tällä saa pyyhkeistäkin pehmeämpiä kun ei ole sitä kuivausrumpua.Viimeisenä vaan ei väheisempänä esittelyssä villanpesuaine.
Villavaatteita kyllä tulee pestyä aika harvoin, mutta ainehan täytyy olla oikea.

Samantapainen postaus oli joitakin aikoja sitten eräässä blogissa, en suinkaa matki, olin miettinyt samoihin aikoihin myös postausta pesuaineista joten jätin sen hetkeksi vielä itse tekemättä.

Joku kerta esittelen siivousvälineitäni ja puhdistusaineita.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti