maanantai 22. lokakuuta 2012

Salaista postia

Lokakuun SNYpaketin pakettikortti löytyi tänään postilaatikosta kerhosta tullessa. Ei muuta kuin saman tien postiin ( onneksi asun nyt niin keskellä kylää, että tuonne postiin voi syöksyä saman tien eikä mitkään suunnitelmat kärsi )
 Maltoin jopa piipahtaa samalla kaupassa, mutta heti kotiin tultua piti saada paketti auki, istuin jopa jonkun  aikaa sohvalla takki päällä kun niin innolla tutkin paketin sisältöä ... Kun en takkia muistanut heti riisua...
Paketista löytyi kaksi kerää Regia lankaa ja 2 kerääKatia Marathon print lankaa. Molemmat sinisävyisiä, 3,5 mm bambuiset pyöröt ( bambupyöröjä minulla ei ennesään olekkaan ), Käsinkirjoitettu ohje Wrum-pipoon, muumirasia jossakarkkeja - tuliasia jostain kaukaa? ja itse tehty kortti.

Molemmat langat minulle uusia tuttavuuksia. Pipo tarvetta ei ainakaan tällä hetkellä ole, katsotaan mitä langoista syntyy.

Kiitos kovasti pakeista!

5 kommenttia:

 1. Voi, miten ihana paketti. Muumirasia on kyllä nätti :)

  VastaaPoista
 2. kiva että paketti löysi tiensä perille :) piti sulle toinenkin ohje laittaa, mutta kun siitä olisi tarvittu kopio ja kotona tulostin teki tenän ja töissä loppui muste...surkeiden sattumusten summa siis...nuo karkit eivät niin kauhean kaukaa ole, Tallinnasta tuliaisia...

  SNY:si

  VastaaPoista
 3. Onkohan marraskuun paketti löytänyt tiensä perille?

  VastaaPoista
 4. Olethan sinä kunnossa?
  Olisitko mahdollisimman pian yhteyksissä minuunpäin.

  VastaaPoista