maanantai 22. lokakuuta 2012

Salaista postia

Lokakuun SNYpaketin pakettikortti löytyi tänään postilaatikosta kerhosta tullessa. Ei muuta kuin saman tien postiin ( onneksi asun nyt niin keskellä kylää, että tuonne postiin voi syöksyä saman tien eikä mitkään suunnitelmat kärsi )
 Maltoin jopa piipahtaa samalla kaupassa, mutta heti kotiin tultua piti saada paketti auki, istuin jopa jonkun  aikaa sohvalla takki päällä kun niin innolla tutkin paketin sisältöä ... Kun en takkia muistanut heti riisua...
Paketista löytyi kaksi kerää Regia lankaa ja 2 kerääKatia Marathon print lankaa. Molemmat sinisävyisiä, 3,5 mm bambuiset pyöröt ( bambupyöröjä minulla ei ennesään olekkaan ), Käsinkirjoitettu ohje Wrum-pipoon, muumirasia jossakarkkeja - tuliasia jostain kaukaa? ja itse tehty kortti.

Molemmat langat minulle uusia tuttavuuksia. Pipo tarvetta ei ainakaan tällä hetkellä ole, katsotaan mitä langoista syntyy.

Kiitos kovasti pakeista!

6 kommenttia:

 1. Voi, miten ihana paketti. Muumirasia on kyllä nätti :)

  VastaaPoista
 2. kiva että paketti löysi tiensä perille :) piti sulle toinenkin ohje laittaa, mutta kun siitä olisi tarvittu kopio ja kotona tulostin teki tenän ja töissä loppui muste...surkeiden sattumusten summa siis...nuo karkit eivät niin kauhean kaukaa ole, Tallinnasta tuliaisia...

  SNY:si

  VastaaPoista
 3. Onkohan marraskuun paketti löytänyt tiensä perille?

  VastaaPoista
 4. Olethan sinä kunnossa?
  Olisitko mahdollisimman pian yhteyksissä minuunpäin.

  VastaaPoista
 5. Your awesome topic is yours. I like these topics very much. I would like to have such topics daily, this post is really good for you. There are people like you in the world who put their views in front of everyone. Thank you from the heart.
  VIP Girl Bhiwadi
  Gurugram Girl Number
  gurugram girl number
  IMT Manesar Girl low price
  Hyderabad Party Girl
  gurugram girl number
  College Girl Gurugram
  newly married Girls Bhiwadi
  VIP girl mahipalpur

  VastaaPoista