sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Luppa loikkii muistoissa

 Perjantaina päivällä hämmästelin Lupan rauhallista käyttäytymistä, ei juuri enään liikkunut. Arvelinkin ettei Luppa enään pitkään ilostuttaisi meitä.

Luppahan sairasti silloin kesällä, toipui kyllä silloin jotenkin, mutta nyt viime aikoina sen käyttäytyminen muuttui kovasti. Enään ei keräjätty ruokaa häkkiä kolistelemalla eikä muutoinkaan.

Eilen aamulla minun oli tosi hankala mennä katsomaan Luppaa, joka asusti Iitan huoneessa. 
Iita oli perjantaina lähtenyt isälleen, ehkä onneksi näin. Sai hyvästellä Lupan elävänä. 
( Sanoin jo tuolloin Iitalle, etten usko Lupan selviävän sunnuntaihin saakka kuinka oikeassa olinkaan. )
Kun olin sitten kerännyt kaiken rohkeuteni ja menin katsomaan pupusen vointi näytti se ensi näkemältä vain nukkuvan... Luppa oli yön aikana siirtyny loikkimaan paremmille salaattimaille.


31.5. 2007 - 6.10.2012

Luppa kesällä 2010


Häkki on tyhjä :(
( en vain saanut pestyä tuota eilen, en sitten millään )

4 kommenttia:

 1. Osanottoni! Jouduin esikoisen syntymän jälkeen antamaan omat lemmikkini parempaan hoitoon ystävälleni. Nyt kun oli tarkoitus käydä niitä katsomassa, tytär päätti syntyä enkä siis päässytkään. Ja nyt molemmat jouduttiin vähän aikaa lopettamaan kasvaiten vuoksi :(

  VastaaPoista
 2. Kiitos, onhan se surullista kun pitkäaikaisesta lemmikistä joutuu luopua. Luulen, että aloitimme surutyömme jo silloin Lupan sairastuttua niin tähän on ollut kohtalaisen helppo suhtautua. Vaikka äskenkin tuntui pahalta nähdä tuo tyhjä häkki tytön huoneessa.

  VastaaPoista
 3. Voi, on raskasta luopua ystävästä. Itse muistan aikoinaan kun omasta marsustani aika jätti. Oli illalla vähän väsynyt ja aamulla poissa. Itku silmin maan syliin pieni laskettiin. Onneksi on kuvia ja muistoja.

  SNY:si

  VastaaPoista
 4. Sinulle on haaste blogissani. Käy kurkkaamassa: http://sivusilmailya.blogspot.fi/2012/10/tekemista-to-do.html

  VastaaPoista