torstai 16. helmikuuta 2012

Ulkoilupäivän ruoka



Tätä tuli jo tehtyä viikonloppuna, mutta postaus on jäänyt kaiken muun jalkoihin...
Eli tälläinen juures-makkaravuoka, tai jotain sen tapaista.


Perunaa, porkkanaa, punasipulia


Jonkin aikaa uunissa oltua lisätään  makkaraa, omenaa ja kirsikkatomaatit.



Syödään vaikkapa Crème Bonjourin kanssa.

Ohje löytyy täältä, 
tosin itse otin ohjeen siitä K-kaupasta saatavasta RuokaPirkka lehdestä ja siinä kastiikkeena oli tuo Crème Bonjour Culiness ( vai miten se nyt kirjoitetaankaan )
Ja tässä ohjeessa ei ollut noita tomeetteja.

Ruoka oli kyullä hyvää, mutta joko mun uuno on huono tai kokissa vikaa kun perunan ja porkkanan kypsymiseen meni pieniikuisuus...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti