lauantai 4. helmikuuta 2012

Uudet säärystimet


Tuossa jokin hetki sitten valmistui mun säärystimet, edelliset säärystimet mulla onkin ollut joskus lapsena. Tajusin juuri tällä hetkellä muuten, että mulla oli myös lapsena harmaat säärystimet jotka olin tehnyt itse - olen myös muuten tehnyt keltaiset säärystimet itselleni joskus kauan kauan sitten.
Lankana Novitan 7 veljestä
puikot 4 mm
työssä 56 silmukka 2 oikein , 2 nurin 
Eipä nuo meikäläisen sääret mitään kaunista katseltavaa ole, mutta tuossapa nuo nyt on näytillä.
Mulle tuli toisen aloituksessa laskuvirhe vaikka pariin kolmeen kertaan olin silmukat laskenut, jouduin sitten purkamaan sellaisen reilun viisi senttiä.


Mukavasti nämä lämmittävät, pakkasta tällä hetkellä  " vain" - 30,9C. Aamulla kysyin mieheltäni mittaria katsoessani, että onko siellä oikeasti noin kylmä, mittarissa oli lukemat -33,4C. Yöllä oli ollut vielä hieman kylmempää.

Kävin eilen erään ystäväni kanssa Jyväskylässä. Hankimme tyttöjen kisapukuihin vähän meteriaaleja ja mä kävin esikoisella kylässä ja Iita isälleen viikonlopuksi.

Kotimatka oli oikein terapeuttinen, on hyvä huomata, että on olemassa ystävä jolle voi puhua myös niistä vaikeistakin asioista, KIITOS YSTÄVÄNI.


3 kommenttia:

 1. Voi ihanaa :D Mä rakastan säärystimiä mut mulla ei oo ku yhet :/ Sellaset riemunkirjavat olis aika päheet :p ...Ku jaksais vaan opetella tota neulomista, yksin pelkillä nettiohjeilla se on yllättävän haasteellista kun ei ole koskaan puikkoja käsissään pitänyt..

  Tosin kyllä mä isännälle sain tehtyä kaulaliinan (pelkällä sillä "oikeella") mut, no, sillä ei kumma kyllä oo ollut käyttöä :D

  VastaaPoista
 2. Minulla on just "tilaus" tehdä kaverille samanlaiset. :) Rypistyykö ollenkaan? Kaveri haluisi pikkasen löysät, joten pitäsköhän lisätä pikkasen silmukoita?

  VastaaPoista
 3. Eivät oo mun mielestä rypistyneet juurikaan, tokihan noi voi jättää kurttuun. Mulla on tosiaan paksut pohkeet - ihan oikeasti ja noi on ollut hyvät mulle. En välttämättä lisäis silmukoita, koska sitten on on riski etteivät pysy jalassa.

  VastaaPoista