perjantai 21. syyskuuta 2012

Lisää sisustuskuvia

Mulla jäi tuolloin heinkuussa kesken tuo sisustuskuvahaaste, jotenkin kun tiesi, että tulee muuttamaan ei viitsinytkän niitä kuvia laittaa...
Nuo kesällä ostamani verhot on nyt makuhuoneessani. Tavoitteena on saada tuo makuuhuone valkoiseksi - aika kivastihan tuossa on jo onnistuttu, vain vihreät tyynyt ja beige päiväpeitto..


Juu, pyykkiä olen pessyt nyt urakalla ja sitä on kuivumassa vähän joka paikassa. Multa oli kateissa pyykkikoneen liitoskappalle - siis se joka laitetaan hanan ja koneen väliin, takaiskuventtiili. Etsin sitä aika kauan, melkein kolme viikkoa kunnes tajusin kysyä ystävältäni joka oli tekemässä kanssani muutoa onko hänellä muistikuvaa kyseisestä liittimestä. Ja löytyikin ystävän hupparin taskusta.
Nyt sitten on pyykkiä riittänyt...Olohuoneessa on nyt isäni tekemä leluarkku - joka ei tällä hetkellä kätke sisäänsä todellakaan leluja eikä käsityötarvikkeita vaikka näin voisi kuvasta ehkä kuvitella. 
Olen tainnut joskus mainta keräilyharrastuksestani, kerään äitiyspakkausten makuupusseja ja ne ovat nyt tuolla arkussa. Arkun maalasin muutaman vuosi sitten vaaleanpunaiseksi silloin kun Iita vielä piti kyseisestä väristä... Nyt tuo arkku kuten yksi tuoli ja pöytä ovat vailla uutta vriä, en tosin vielä tiedä mitä väriä...
Ja tuo projeksti on ajankohtainen ensi kesänä.

Pleikkari pitäisi saada pelittämään... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti