keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Ilmoittauduin mukaan KYHiin

Kevään SNY kierros oli ensimmäiseni, sitten tuli Jämäkuu, nyt vuorossa sitten Kesäkassivaihto ja KYH. Käsitöitä tekemättömät ystäväni ihmettelevät kun olen niin innokas osallistumaan näihin kaikenlaiseen tempauksiin.Mukavaa vaihtelua nämä tempaukset ja ainakin itse huomaan saavani paljon enemmän aikaiseksi kun on näitä erilaisia tempauksia.

Minulla on nyt ajatuksena aloittaa joululahjojen tekeminen KYHin myötä.

Olen miettinyt jotain jota voisin tehdä toki vielä puuttuu niistä 23 vaaditusta työstä, mutta eiköhän niitä tule vaaditutut 23 ja jos ei tule niin se on sitten huonoa suunnittelua...

Alustava suunnitelmani tällä hetkellä kun aloitukseen on pari päivää on tälläinen:

* SIPULIPUSSI
* PATALAPPUJA
* KAULURI
* PESUKINNAS
* ANNISHUIVI / joku muu huivi
* TISKIRÄTTEJÄ
* VILLASUKAT Fabelista
* MUFFINEITA / DONITSEJA

Ajatuksenani on tehdä pieniä töitä, ei mitään älyttömän suuria ja valtavia jotta saisin edes jotain valmiiksi. Patalaput ja tiskirätit menevät joululahjajemmaan - osa ehkä myös Iitan joukkueen varainhankinta arpajaisiin tms. Donitsit sekä muffinit tulevat osittain ainakin päätymään Iitan joukkueen varainhankitaan.

Ei tuossa ole vielä lhellekään vaadittua 23 työtä, pitänee siis laittaa mietintämyssyä päähän

Ensi viikolla olen kolmena päivänä yhdellä lasten leirillä vapaaehtoisena töissä muutama tunnin, joten niin päivinä tulee peiniä töitä aloitettua.

KYSYMYSTÄ : Löytyisikö jostain virkattua ohjetta pienelle kolmio huiville, siis sen kokoiselle jota voisi pitää päässä? Olisi oikein hyvä synttärilahja kaverisynttäreille, ohje vaan puuttuu...

5 kommenttia:

 1. Kiitoksia paketeista, ovat ilahduttaneet kovasti ja paljon uusia juttujakin tullut vastaan. Mukavaa kesää sinulle ja kaikkea hyvää!

  Mä muuten luulin jo eilen laittaneeni sulle kiitoksia tänne kommentteihin, mutta mihin lie hävinnyt.

  VastaaPoista
 2. Bittimaailma on tosinaan niin kovin ihmellistä... Luulee kirjoittavansa kommentin ja sitten se kommentti onkin kadonnut jonnekin bittiavaruuteen...

  VastaaPoista
 3. Niin sen verran piti sanoa, että Palokan Sinellissä en ole käynyt, joten en ole se nainen kenestä sinulle oli tullut olo, että olisin minä. =)

  VastaaPoista
 4. Ok, eli tunne oli täysin väärä siis...

  VastaaPoista
 5. Minäkin lähdin mukaan, ja ajattelin tehdä kaikenlaista PIENTÄ, ettei jää kesken :)

  VastaaPoista